top of page

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Als u interesse heeft in mijn diensten (voor u zelf of voor uw naaste) dan bellen we eerst even. Mijn nummer is 06 5379 1844. We hebben vervolgens een telefonische intake waarin we de betreffende persoon bespreken. Gaat het om alleen zorg of een combinatie van zorg en begeleiding? Welke zorgvraag is er, alleen lichamelijk of ook geestelijk, gaat het bijvoorbeeld om iemand met dementie? 

Ik werk voor mensen met chronische ziektes maar ook voor mensen met een hersenaandoening. 

Activiteit

Met uw naaste op stap/een activiteit ondernemen is mogelijk vanaf twee uur per keer. De kosten  hiervoor zijn 35 euro per uur. In Beverwijk en Heemskerk bereken ik geen reiskosten. Als dit uit het PGB wordt betaald, komt hier geen btw bij. Als ik langer bij u of uw naaste werk, kan het uurtarief lager worden, dit hangt af van de zorgvraag. Bij een activiteit sluit ik aan bij vroegere hobby's en activiteiten die goed werken zoals muziek luisteren/samen zingen bij ouderen met dementie

Een dag of een nacht zorg/begeleiding
Voor PGB houders met een chronische aandoening werk ik vaak minimaal 8 uur per dag en regelmatig 24-uurs diensten. Dit kan zijn bij aandoeningen zoals Parkinson, ALS, NAH of (vergevorderde) dementie. Als Verzorgende IG beheers ik veel verpleegkundige handelingen zoals:

- verzorging van een katheter (blaas of suprapubis)

- verzorging van een (colon) stoma

- neus/maagsonde plaatsen en toedienen van sondevoeding/medicatie

- injecteren

- toedienen van insuline

- wondzorg

- zwachtelen

Daarnaast ben ik gestart met de twee CTB trainingen voor trachea- en masker beademing.   

bottom of page