top of page
Veel gehoorde reacties 

“Mijn moeder kijkt uit naar de Geluksmomentjes. Ze zingt samen met Suus weer net als vroeger en is dan voor even weer "de oude" en niet iemand met dementie."

“Onze bewoner is helaas vrij ver in zijn dementie. Een bezoek van Suus met haar hond, de wandeling en het knuffelen met de hond daarna brengt bij hem toch voor even een lach op zijn gezicht en een reactie. Het lijkt wel of hij weer even leeft." 

Mijn zus had vóór haar overlijden een paar dingen op haar "bucket list" die voor mij en de familie té dichtbij kwamen. Suus heeft ze met haar uitgevoerd. Top!"

“Ik woon aan de andere kant van het land en kan niet elke week bij mijn vader langs. En áls ik er dan ben, wil ik lekker bijpraten en heb ik niet altijd zin om iets te dóen. Suus gaat met mijn vader op stap. Wandelen, naar de markt. Ze stuurt altijd een foto en filmpje. Fantastisch, ik zie dat mijn vader ervan geniet."

 

“Muziek was leven voor mijn vader, vooral klassieke muziek. Suus luistert samen met hem, bespreekt de muziek echt. Onderwijl eten ze een broodje. Door de dementie vergeet hij vaak te eten, maar op de dagen dat Suus er is, eet hij alles op. En hij zingt nu zelfs mee!"

 

bottom of page